De illustraties van Jannemeis

Ik teken al zolang als ik me kan herinneren. Als kind tekende ik levensgrote platen waarop van alles gebeurde; ook toen moest alles zo gedetailleerd mogelijk.

Je hoofd kan een heerlijk vluchtoord zijn als je even weg wilt uit de drukke, competitieve wereld. Als ik teken ben ik even op reis.

 

Illustreren in opdracht
Ik maak graag tekeningen in opdracht. Het is leuk om uitgedaagd te worden om iets met de wensen en ideeën van een ander te doen.

In het verleden heb ik veel voor het onderwijs getekend. Ik houd er erg van om op een originele manier informatie te delen wat erg gewaardeerd werd.
Het illustreren van kleine verhalen- en dichtbundels past ook goed bij mij. 

Ook het maken van relatiegeschenkjes komt wel eens op mijn pad; voor een leuke prijs iets origineels en passends leveren vind ik ook steeds weer een uitdaging.
Hebt u een idee of wens? Schroom niet om mij te mailen :)

 

Lieveschatkaarten

Lieveschatkaarten is een samenvoeging van 'Lieve schat' en 'schatkaarten'.
Onder deze naam heb ik eind 2020 een serie kaarten uitgegeven. 
Neem eens een kijkje! 

 

Balsafoam

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om nieuwe technieken te leren; dat kan op het gebied van tekenen, handvaardigheid of computer zijn.
Zo heb ik een paar jaar geleden kennis gemaakt met balsafoam, een soort geperst hout waarin je vrij makkelijk kunt snijden.
In dit materiaal heb ik veel illustraties gemaakt die uiteindelijk in een houten baklijstje aan de muur terecht komen.

 

Kleine koning
Kleine koning is mijn alter ego. Hij maakt avonturen mee die altijd goed aflopen.
De illustraties van Kleine koning verbeelden mijn gemoedstoestand. Zo nu en dan laat ik hem even tot leven komen in een tekening, knutselwerk of verhaal.